Jag ska fan visa er

Jag har hoppat av skolan halvt kan man väl säga, sen jag började i gymnasiet har jag endast varit där 1 dag,
jag har varit på 1 möte som varade i någon minut tills jag gick därifrån för att allt blev för jobbigt.
Jag har hört att man ska skriva på papper om man ska hoppa av vilket jag inte har gjort, jag ska på möte nästa
vecka för att prata om att plugga på distans. Det jag vill mest av allt nu är att få plugga på distans.
Jag har min anledning till varför jag inte går i skolan, av samma anledning så känner jag inte att jag kan söka jobb just nu heller. Folk har berättat för mig att jag är dum, osmart, att jag inte har någon framtid och att allt kommer att gå åt helvete för mig. Folk kan se det på de sättet men jag tar min hälsa före allt, varför ska jag göra något som får mig att må sämre? Folk förstår inte eftersom att det är en självklarhet för dom att gå till skolan eller jobbet.
Men man ska aldrig säga att en person är dum och osmart när man inte vet anledningen och inte vet hur personen känner. Enligt mig vet ingen hur man känner, alla känner olika och INGEN vet hur en annan människa känner innerst inne. Jag vill verkligen plugga på distans, för vad ska jag annars göra? Jag har suttit hemma utan att göra någonting i flera veckor nu och jag märker själv att det inte är bra för mig. Jag har fått höra av folk att jag aldrig kommer klara av att plugga på distans, men hur fan vet dom det? Ingen vet förrens man har provat vilket jag inte har så jag blir så himla trött på folk som säger att jag inte klarar av det.
En sak vet jag säkert och det är att en dag ska jag bevisa för alla som inte har trott på mig att jag faktiskt kan lyckas, jag ska visa mina lärare, mina vänner och min släkt/familj att jag kommer lyckas, att jag har en framtid!
/Sofie